Sök
Generic filters
Exact matches only

Ultimate Sound & Music AB

Ultimate Sound startades av Jörgen Nilsson hösten 1994 i en liten lokal på knappt 60 m2. Sedan dess har Ultimate Sound flyttat två gånger. För närvarande är butiksytan närmare 300 m2. I butiken finns det tre specialbyggda visningsrum där du, i lugn och ro, kan se och lyssna på våra noga utvalda produkter.

Idag har Ultimate två anställda, Jörgen Nilsson VD och grundare samt Michael Berggren som också han har lång erfarenhet av ljud och försäljning i butik.

Våra kunder är allt ifrån den unga musiklyssnaren till erfarna musik-, ljudentusiaster och producenter.

Vi utför även arbeten till företag och under de senaste sex åren har vi jobbat med några av världens främsta studios, ljudtekniker, producenter och artister. Vi utför många specialarbeten där vi jobbar mycket nära våra kunder med personlig service och konsultation. Vid större investeringar erbjuder vi ALLTID installation oavsett var du bor i världen.

Vi värdesätter verkligen en personlig kontakt med våra kunder. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna skräddarsy noga utvalda och unika lösningar som passar dig perfekt.

Ring oss gärna och bestäm tid för ett möte om du har frågor som rör investeringar och projekt när du t.ex. ska bygga ett nytt ljud- eller biorum. Vi kan ge dig råd inom alla områden inom ljud, bild och inte minst akustik.

Här på vår hemsida kan du handla via Svea Ekonomi som bland annat erbjuder fördelaktiga delbetalningar. Du kan också betala med kort eller mot faktura. Du väljer det som passar dig bäst.

Känn dig hjärtligt välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post.

Butik: +46 492 158 48
Mobil: +46 70 207 30 30
E-post: jorgen@ultimate.se

Jörgen i Air Studios London vid sista lyssningen och godkännande av Pioneers S-1EX.

© Copyright - Ultimate Sound & Music